Ο Πλαστικός Χειρουργός dr. Σπύρος Βλάχος και ο Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Παντελής Αγγελίδης, στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Οι πρώτες εκπομπές, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των ακροατών, όπως δείχνουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail με ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, o Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην εξωσωματική γονιμοποίηση κ. Θεόδωρος Καλαμπόκας συζήτησε με την Πελίνα Θεοδοσίου για την εξωσωματική γονιμοποίηση, ενώ Χειρουργός Οδοντίατρος, Παθοβιολόγος Στόματος, Εξειδικευμένος στην Αισθητική Οδοντιατρική κ. Ιωάννης Λιάζος μας μίλησε για τα εμφυτεύματα δοντιών.

 

Για την έβδομη εβδομάδα, στην πρώτη εκπομπή η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξενεί τον Μαιευτήρα - Χειρουργό Γυναικολόγο κ. Παντελή Αγγελίδη με τον οποίο συζητά για τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες σε γυναικολογικά προβλήματα και για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα



Στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξενεί τον dr. Σπυρίδωνα Βλάχο, Πλαστικό Χειρουργό, ο οποίος μας ενημερώνει για τις σύγχρονες μεθόδους καταπολέμησης του τοπικού πάχους.


Το νέο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», με την Πελίνα Θεοδοσίου, φιλοδοξεί να μας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.
 
Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες,  ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες ακροατών. 

Για τις ερωτήσεις - απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνείτε επικοινωνείτε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο 6945936981, ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου


Δείτε το πρόγραμμα μετάδοσης της εκπομπής στην περιοχή σας, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.