Ο Θάνος Ασκητής στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Δείτε το πρόγραμμα μετάδοσης των εκπομπών

Την εβδομάδα που πέρασε, η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξένησε στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ τον χειρουργό ορθοπαιδικό Σπυρίδωνα Αρμπή, που μας μίλησε για την εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική γόνατος, με νέας γενιάς ατομικό πρωτόκολλο. 

Στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, η Πελίνα Θεοδοσίου συζήτησε με τον γενικό χειρουργό, εξειδικευμένο στη χειρουργική θυρεοειδούς και μαστού, Σταύρο Τσιριγωτάκη για τη χειρουργική θυρεοειδούς: Πότε αφαιρώ τον θυρεοειδή;

Για τη δέκατη όγδοη εβδομάδα, στην πρώτη εκπομπή, η Πελίνα Θεοδοσίου συζητά με τον Νευρολόγο – Ψυχίατρο, Διδάκτορα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνο Ασκητή, για το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, για την απιστία και τις επιπτώσεις στην ψυχολογία του ζευγαριού. Στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, τα ερωτήματα των ακροατών απαντώνται από την εκπομπή μέσω της δημοσιογράφου Πελίνας Θεοδοσίου από τους γιατρούς στους οποίους απευθύνονται.
 
Το ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», με την Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.

Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες,  ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες ακροατών. 

Η εκπομπή, προσελκύει το ενδιαφέρον των ακροατών, όπως δείχνουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail με ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν.

Για τις ερωτήσεις - απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο , ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας: Θέμα υγείας - Πελίνα Θεοδοσίου 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.