Το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και στη Λεμεσό! Ο Sports 1 Radio μπήκε στην παρέα μας

Η ραδιοφωνική παρέα του μαγκαζίνο μας μεγαλώνει!

Ένας ακόμα ραδιοφωνικός σταθμός ενέταξε στο πρόγραμμά του το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!  

Τώρα και οι ακροατές της Λεμεσού, στην Κύπρο μας, μπορούν να ενημερωθούν για θέματα υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και ποιότητας ζωής, από τους 93,7 των FM και τον Sports Radio 1!

Το ραδιοπεριοδικό για την υγεία και την ποιότητα ζωής, μεταδίδεται για το ραδιοφωνικό κοινό της Λεμεσσού, κάθε  ΚΥΡΙΑΚΗ 08.00 - 10.00 & ΤΕΤΑΡΤΗ 16.00 - 18.00 , από τον Sports Radio 1.
 
Με μια ομάδα από δημιουργικά άτομα με μεράκι για καλή δουλειά, ακολουθώντας σταθερή κι ανοδική πορεία, με σκληρή δουλειά, επαγγελματισμό και προγραμματισμό ο Sports Radio 1 κατάφερε να καταστεί ο πρώτος τοπικός σταθμός της Λεμεσού, με ακροαματικότητα 36%.
 
Η τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το Cyprus College για λογαριασμό τρίτων έρχεται να επισφραγίσει την ανοδική πορεία του SportsRadio1, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει το 7.7% Παγκυπρίως, κάνοντας τον SportsRadio1 τον μοναδικό τοπικό ραδιοσταθμό που μπαίνει σφήνα ανάμεσα στους ραδιοσταθμούς με Παγκύπρια εμβέλεια, με μόνο δείγμα μιας πόλης. 
Επίσης, η τελευταία δημοσκόπηση που έγινε από τη Watch Media τον αναδεικνύει στην πρώτη θέση των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών.

 
Έτσι οι σταθμοί που μεταδίδουν το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, έγιναν πια 34 και καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν την Ελληνική Περιφέρεια, ολόκληρη την Κύπρο και την ομογένεια της Αυστραλίας! 

 
 
Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.