Παγκόσμια εβδομάδα ευαισθητοποίησης θυρεοειδούς 2020: Δωρεάν εξετάσεις και χειρουργεία από το ΙΑΣΩ και το Σταύρο Τσιριγωτάκη

“Θυρεοειδής: Μητέρα & μωρό” είναι το θέμα της φετινής παγκόσμιας εβδομάδας ευαισθητοποίησης σχετικά με τις παθήσεις του θυρεοειδούς και τη μείωση των συνεπειών που επιφέρουν στην καθημερινή μας ζωή.

Φέτος, την παγκόσμια εβδομάδα ευαισθητοποίησης θυρεοειδούς 2020, εστιάζουμε στις μητέρες και τα μωρά και στις συνέπειες που έχουν σε αυτά, οι παθήσεις του θυρεοειδούς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.

– Τηλ. επικοινωνίας για το πρόγραμμα των δωρεάν χειρουργείων: 210 6383905 & 6974445853

– Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού για τις ιατρικές επισκέψεις: 210 6185229,
Δευτ. – Παρ. 08:00 – 16:00

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης του Θυρεοειδούς, (είναι τώρα στο 12ο έτος από την καθιέρωση της), δημιουργήθηκε για να επισημάνει τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν οι παθήσεις του θυρεοειδούς στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων όταν αυτές αφεθούν χωρίς διάγνωση. Περίπου 1,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πιστεύεται ότι κινδυνεύουν, με εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα να ζουν με κάποια πάθηση του θυρεοειδούς αυτήν τη στιγμή. Μέχρι και το 60% αυτών που ζουν με κάποια θυρεοειδοπάθεια, δεν το γνωρίζουν και δεν έχουν διαγνωστεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να ταλαιπωρούνται άσκοπα στην καθημερινή τους ζωή χωρίς να γνωρίζουν τη βασική αιτία των συμπτωμάτων τους.

Ωστόσο, μόλις διαγνωστεί η πάθηση, από τη στιγμή που είναι θεραπεύσιμη, τα συμπτώματα υποχωρούν πλήρως. Αυτό το ρόλο παίζει η εκστρατεία της ευαισθητοποίησης για τις θυρεοειδοπάθειες. Θα προσπαθούμε διαρκώς για την ενημέρωση του κόσμου αλλά και τη βελτίωση των εξετάσεων και των διαγνώσεων. Θα προσπαθούμε επίσης και για την εύκολη πρόσβαση των πολιτών στη διάγνωση ακόμα και αυτών που έχουν ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα και ιδιαιτέρως των αναξιοπαθούντων.

Το ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς στις 25 Μαΐου προσφέρει 10 δωρεάν χειρουργεία θυρεοειδούς τον χρόνο σε οικονομικά αδύναμους οι οποίοι θα πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Επίσης, προσφέρει 50 δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους πρώτους που θα κλείσουν ραντεβού. Συγκεκριμένα, 25 δωρεάν επισκέψεις σε εξειδικευμένο χειρουργό θυρεοειδούς και 25 δωρεάν επισκέψεις σε ενδοκρινολόγους.

Τα δωρεάν χειρουργεία θα πραγματοποιηθούν από τον Διευθυντή Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς του ΙΑΣΩ κ. Σταύρο Τσιριγωτάκη και την Χειρουργική του ομάδα.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘’δίπλα σας’’ και έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον πολύ σοβαρό αντίκτυπο που έχουν οι παθήσεις του θυρεοειδούς, στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων, όταν αυτοί είναι αδιάγνωστοι.

Ο Σταύρος Τσιριγωτάκης είναι γενικός χειρουργός MD FACS,
Χειρουργός θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων
Τακτικό Μέλος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (ΕΕΧΕΑ)
Τακτικό Μέλος Αμερικάνικου Κολεγίου Χειρουργών (ACS)
Τακτικό Μέλος Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργών (ISS)
Τακτικό Μέλος Ευρωπαϊκής Εταιρείας Θυρεοειδούς (ΕΤΑ)
Τακτικό Μέλος Αμερικανικής Εταιρείας Θυρεοειδούς (ΑΤΑ)
www.xeirourgos-thyroeidh.gr
info@tsirigotakis.gr
https://www.facebook.com/groups/Thyreoeidhs.group/
https://www.facebook.com/Stavros.M.Tsirigotakis/

– Τηλ. επικοινωνίας για το πρόγραμμα των δωρεάν χειρουργείων: 210 6383905 & 6974445853
– Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού για τις ιατρικές επισκέψεις: 210 6185229,
Δευτ. – Παρ. 08:00 – 16:00



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.