Κορονοϊός - TUI: Τέλος τα ταξίδια προς Χανιά-Ηράκλειο και τρία ελληνικά νησιά

Αναστολή ταξιδιών για τρία νησιά της Ελλάδας, καθώς και τα Χανιά και το Ηράκλειο ανακοίνωσε η TUI.

Αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα ισχύει από σήμερα και μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, αναστέλλει τα ταξίδια για Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο και Ζάκυνθο.

Επίσης, αναστέλλει, τερματίζοντας ουσιαστικά τη φετινή σεζόν, όλα τα ταξίδια για Μάλια Ηρακλείου και Λαγανά Ζακύνθου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Ολλανδία: Σε καραντίνα ταξιδιώτες που γυρίζουν από ελληνικά νησιά

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας εξέδωσε νέα ταξιδιωτική οδηγία για τα ελληνικά νησιά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, βάζοντάς την στην «πορτοκαλί λίστα».

Η οδηγία ισχύει από σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου και όλοι όσοι επιστρέφουν στην Ολλανδία από κάποιο από τα ελληνικά νησιά θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα για δέκα μέρες, ενώ καλούνται όλοι όσοι εμφανίζουν συμπτώματα σχετικά με την Covid-19, όπως πυρετός, δύσπνοια, βήχας και συνάχι να επικοινωνούν με τις υγειονομικές Αρχές.

Σκωτία: Σε καραντίνα 14 ημερών οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα

Σε καραντίνα 14 ημερών θα μπαίνουν οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα προς την Ουαλία, όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση της χώρας.

«Βρισκόμαστε εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας και η κατάσταση σε πολλές χώρες μπορεί να αλλάξει ξαφνικά. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά προτού δεσμευτούν με μη απαραίτητα ταξίδια στο εξωτερικό», δήλωσε ο Χούμζα Γιουσάφ, υπουργός Δικαιοσύνης της Σκωτίας.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Ουαλίας ανέφερε ότι οι παραθεριστές που επιστρέφουν από τη Ζάκυνθο θα κληθούν να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες και θα κάνουν τεστ για COVID-19.

Βρετανία: Καραντίνα 14 ημερών σε όσους επιστρέφουν από επτά ελληνικά νησιά

Σε 14ήμερη καραντίνα αναμένεται να μπαίνουν όσοι ταξιδιώτες επιστρέφουν στη Βρετανία μετά από επίσκεψή τους σε επτά νησιά της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky News, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι αφίξεις στην Αγγλία από τη Λέσβο, την Τήνο, τη Σέριφο, τη Μύκονο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Ζάκυνθο θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ανακοίνωση έκανε στη Βουλή των Κοινοτήτων το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Μεταφορών της χώρας, Γκραντ Σαπς.


newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.