Κιρσοί και ευρυαγγείες τέλος, χωρίς χειρουργείο!


Θεραπεία κιρσών και ευρυαγγειών χωρίς χειρουργείο ή laser με τη νέα μέθοδο του σκληρυντικού αφρού.

Γράφει,
η Dr Άννα Κάτσακα
Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός


Μέχρι τώρα, οι θεραπείες των κιρσών γίνονταν με χειρουργική επέμβαση, laser ή ραδιοσυχνότητες. Εδώ και μερικά χρόνια εφαρμόζω την νέα μέθοδο του σκληρυντικού αφρού στις παθήσεις των φλεβών με άριστα αποτελέσματα. Η εμπειρία των τριάντα χρόνων και η αντιμετώπιση (εξέταση και θεραπεία) πάρα πολλών περιστατικών, με βοηθάει να μπορώ να δώσω οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής, τόσο από αισθητικής όσο και από παθολογικής πλευράς.

Γιατί ως γυναίκα γνωρίζω πολύ καλά τη σπουδαιότητα που έχει το αισθητικό κομμάτι για τη γυναικεία εμφάνιση. Πάντα δύο αψεγάδιαστες γάμπες ολοκληρώνουν την όμορφη εικόνα σε μια γυναίκα.
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι ότι δεν πρέπει οι ασθενείς να αμελούν τα φλεβικά τους προβλήματα, γιατί η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές αρκετά σοβαρές, όπως η θρόμβωση και τα άτονα έλκη.
Ίσως ο φόβος ενός χειρουργείου ή μιας επέμβασης με laser να προκαλεί την αναβολή της αντιμετώπισης του προβλήματος. Με τη μέθοδο του σκληρυντικού αφρού, μπορούμε να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα των κιρσών και των ευρυαγγειών, χωρίς να χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία του χειρουργείου.

Εφαρμόζω τη θεραπεία του αφρού έξι χρόνια τώρα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αποτελέσματα άριστα, που προσφέρουν ικανοποίηση τόσο στον ασθενή, όσο και σε μένα.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου του σκληρυντικού αφρού είναι τα εξής:

· Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Την ίδια στιγμή που εγχέω το υγρό του σκληρυντικού αφρού στη φλέβα, είναι εμφανής η διαφορά. Στον πρώτο επανέλεγχο ο κιρσός έχει κιόλας εξαφανιστεί.

· Η θεραπεία πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου και είναι σύντομη. Δε χρειάζεται ο ασθενής να διανυκτερεύσει σε κάποιο νοσοκομείο ή να χρειαστεί να μείνει καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι.

· Η θεραπεία γίνεται χωρίς αναισθησία, οπότε δεν ταλαιπωρείται ο ασθενής, αφού μόλις ολοκληρώνεται μπορεί να φύγει και να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες.

· Η θεραπεία είναι ανώδυνη, δεν πονάει.

· Δεν υπάρχει περίπτωση επανεμφάνισης του κιρσού στο σημείο όπου έχει πραγματοποιηθεί η θεραπεία. Με την έγχυση του σκληρυντικού αφρού η παθούσα φλέβα συρρικνώνεται ώσπου αφανίζεται, οπότε και δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά.

· Καθώς μας ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα γυναικείο πόδι, είναι σημαντικό ότι με τη θεραπεία του σκληρυντικού αφρού δεν υπάρχουν τομές ή σημάδια.

· Η διαδικασία είναι γρήγορη, καθώς διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά. Λίγος χρόνος για τον εαυτό μας που θα αλλάξει την υγεία αλλά και την ψυχολογία μας.

Άρα γιατί να μην επιλέξουμε την τελευταία εξέλιξη της ιατρικής;

Ο σκληρυντικός αφρός είναι το μέλλον της αγγειοχειρουργικής.

Έτσι μπορούμε να φανταστούμε ότι πολύ σύντομα οι χειρουργικές επεμβάσεις θα μειωθούν αισθητά.

Μην ξεχνάτε, όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίζονται τα φλεβικά προβλήματα, τόσο πιο αποτελεσματική, λιγότερο περίπλοκη και οικονομικότερη θα είναι η θεραπεία!


* Η
Dr Άννα Κάτσακα, είναι σήμερα η μοναδική Ελληνίδα φλεβολόγος, η οποία αντιμετώπισε άπειρα περιστατικά φλεβικών παθήσεων χωρίς χειρουργική επέμβαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.