Το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και στον ΠΑΤΡΙΔΑ 100,4 για την Ροδόπη!


Tο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, το μοναδικό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που ενημερώνει για θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, μεταδίδεται πλέον και από τη συχνότητα του ΠΑΤΡΙΔΑ 100,4, της Κομοτηνής, κάθε Σάββατο 13:00 - 15:00 και Κυριακή 17:00 - 19:00!

Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι ειδικοί επιστήμονες, ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό της Ροδόπης για τα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης, και απαντούν σε απορίες ακροατών.

Η Πελίνα Θεοδοσίου, πάντα με έγκυρο και άμεσο τρόπο, δίνει το στίγμα της κάθε συζήτησης, σε συνεργασία με τον κάθε φορά καλεσμένο της. 

Η ανταπόκριση του κοινού, αποδεικνύει την ανάγκη ενημέρωσης για ζητήματα που αφορούν την υγεία, αλλά και την ποιότητα ζωής.

Το σύνθημά μας: «Η πρόληψη, μαζί με τη σωστή ενημέρωση είναι η καλύτερη θεραπεία!»Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο 6945936981, ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλη της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου και της σελίδας: Θέμα υγείας - Πελίνα Θεοδοσίου

Ακούστε όλες τις εκπομπές, από το αρχείο μας.

Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.