Το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, κάθε Κυριακή κοντά στους ομογενείς μας, από το NET TV Toronto!

Η τηλεοπτική εκπομπή ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, περνάει τον Ατλαντικό και είναι διαθέσιμη πλέον για τους ομογενείς μας στον Καναδά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από τρεις ψηφιακές πλατφόρμες!

Η γνωστή δημοσιογράφος Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή. 

Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες, ενημερώνουν το τηλεοπτικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες των τηλεθεατών.

Η Πελίνα Θεοδοσίου, πάντα με έγκυρο και άμεσο τρόπο, δίνει το στίγμα της κάθε συζήτησης, σε συνεργασία με τον κάθε φορά καλεσμένο της. 

Η διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής είναι 1 ώρα και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή 12:00 - 13:00 το μεσημέρι ώρα Καναδά (19:00 - 21:00 ώρα Ελλάδος), από την Τηλεόραση του NET TV Toronto, του Ελληνικού Δικτύου BCI media.
Παρακολουθήστε τις εκπομπές στίς ψυφιακές πλατφόρμες KODI,RokuTV και διαδικτυακά στο www.bcimedia.net


Η BCI Media Inc ιδρύθηκε στο Τορόντο του Καναδά το 2010 από τον ιδιοκτήτη και ιδρυτή Αναστάσιο Χατζηθεοφάνους. Η BCI Media Inc ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα με το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό RADIO MELODIA TORONTO το 2010., το 2013 ξεκινάει το πρώτο τις διαδικτυακό κανάλι NETV TORONTO και NETV TORONTO 2, το παιδικό κανάλι LIFE HD, το μουσικό κανάλι CANNALI MUSIC με συνεργασία με δισκογραφικές εταιρίες από την Ελλάδα. Σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τα προγράμματα της από 126 διαδικτυακές και σε 3 ψηφιακές πλατφόρμες KODI,APPLE TV,ROKU TV. Το 2017 βραβεύεται από το National Ethnic Press and Media Council of Canada (NEPMCC).στην καλύτερη παγκόσμια ενημέρωση της ομογένειας του εξωτερικού. Τοv Οκτώβριο 2017 ξεκινάει η πρώτη έκδοση του περιοδικού VOICE Live & Style Magazine επίσης την ίδια χρονιά από τα στούντιο της BCI Media ξεκινάει το πολυεθνικό ραδιόφωνο CEWR (Canadian Ethnic Web Radio)και η διαδικτυακή πολυεθνική τηλεόραση ΝΕΤ3 (National Ethnic TV 3) με 10 διαφορετικές εθνικότητες να μεταδίδουν τα προγράμματα. Τον Μάρτιο του 2018 συνεργάζεται με δισκογραφικές εταιρίες στην Βόρειο και Νότιος Αμερική και ξεκινάει το μουσικό κανάλι ENERGY.Σήμερα η BCI Media εκτός από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παράγωγες ασχολείται και με μουσικές παραγωγές.

Η ανταπόκριση του κοινού, στο ραδιοφωνικό και το τηλεοπτικό ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, αποδεικνύει την ανάγκη ενημέρωσης για ζητήματα που αφορούν την υγεία, αλλά και την ποιότητα ζωής.

Το σύνθημά μας: «Η πρόληψη, μαζί με τη σωστή ενημέρωση είναι η καλύτερη θεραπεία!»


Η ομάδα του «ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ», ευχαριστεί θερμά την BCI media για τη φιλοξενία.
Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες που είναι κοντά μας, στο νέο μας αυτό ξεκίνημα:  

1. Ιατρείο πλαστικής χειρουργικής SoYouCult (Ζαΐμη 37, Αθήνα, τηλ. 2108828402)

2. Μανικιούρ - Πεντικιούρ MZ-NailZ  (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 181, Νέα Σμύρνη, τηλ. 21 0931 5730)
3. Makeup artist Μαρίνα Τζαννετάτου (6945434135)
 
Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.