Κατασχέθηκαν 11.000 λίτρα αντισηπτικό υγρό από αποθήκη στη Δυτική Αττική (video)


Σε κατάσχεση μιας απίστευτης ποσότητας αντισηπτικό υγρό προχώρησαν σήμερα οι αρχές. Ειδικότερα κατασχέθηκαν από αποθήκη στη Δυτική Αττική περίπου 11.000 λίτρα αντισηπτικό υγρό, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Η αποθήκη εντοπίστηκε στη Δυτική Αττική και ύστερα από έλεγχο της αστυνομία βρέθηκαν 10.945,9 λίτρα αντισηπτικό υγρό και συγκεκριμένα:(10.276) φιαλίδια των 1.000 ml , (4.140) φιαλίδια των 135 ml και (370) φιαλίδια των 300 ml.

Άμεσα ενημερώθηκαν ο Ε.Ο.Φ., η ΥΠ.Ε.Ε. (πρώην Σ.Δ.Ο.Ε.) και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και διαπιστώθηκε πως δεν είχει πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταχώρηση των παραπάνω προϊόντων στον ειδικό σύνδεσμο του κεντρικού ιστότοπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και κατασχέθηκαν.

Στο θέμα είχε αναφερθεί νωρίτερα κατά την ημερήσια ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος είχε τονίσει πως το αντισηπτικό, αφού ελεγχθεί για την ποιότητά του, θα διατεθεί προς δημόσια χρήση.

Δείτε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατασχέθηκαν σε αποθήκη στη Δυτική Αττική περίπου 11.000 λίτρα αντισηπτικού υγρού

Δεν είχαν δηλωθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κατόπιν καταλλήλου αξιοποιήσεως πληροφοριών, στο πλαίσιο ενεργειών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχετικά με τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού ( COVID -19) εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της οικείας Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε περιοχή της Δυτικής Αττικής αποθήκη, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν -10.945,9- λίτρα αντισηπτικού υγρού και συγκεκριμένα:
(10.276) φιαλίδια των 1.000 ml ,
(4.140) φιαλίδια των 135 ml και
(370) φιαλίδια των 300 ml .

Άμεσα ενημερώθηκαν ο Ε.Ο.Φ., η ΥΠ.Ε.Ε. (πρώην Σ.Δ.Ο.Ε.) και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία απεφάνθη, κατόπιν σχετικής έρευνας, ότι δεν είχε πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταχώρηση των παραπάνω προϊόντων στον ειδικό σύνδεσμο του κεντρικού ιστότοπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατά παράβαση των μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

Κατόπιν τούτου οι ποσότητες κατασχέθηκαν και παραλαμβάνονται από κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στο πλαίσιο της έρευνας συντάσσεται σχετικό προανακριτικό υλικό από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.