ΤΡΑΜΠ: Έκανα μια ερώτηση σαρκαστικά για να δω τι θα συμβεί

Η Δρ. Ντέμπορα Μπερξ ήταν απούσα από την ενημέρωση για τον κορονοϊό του Λευκού Οίκου την Παρασκευή, μετά το viral βίντεο της αντίδρασής της στην πρόταση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, για ενδοφλέβια χορήγηση αντισηπτικού και ακτινοβόληση ασθενών.


Η Μπερξ εθεάθη στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή το πρωί, όπου έδινε συνέντευξη στο Fox News υπερασπιζόμενη την πρόταση του Αμερικανού προέδρου, εξηγώντας μάλιστα πως στον Ντόναλντ Τραμπ αρέσει να σκέφτεται δυνατά, ωστόσο δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου. «Όταν παίρνει νέες πληροφορίες, του αρέσει να μιλάει δυνατά. Και έτσι κάνει διάλογο. Αυτός ήταν και ο διάλογος που έκανε. Νομίζω ότι μόλις είχε δει τις πληροφορίες, αμέσως πριν την συνέντευξη Τύπου και εκείνη την στιγμή προσπαθούσε να τις χωνέψει» ανέφερε.

Χωρίς ερωτήσεις και πολύ σύντομη η χθεσινή ενημέρωση του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σειρά του τόνισε: «Έκανα μια ερώτηση σαρκαστικά σε δημοσιογράφους όπως εσείς για να δω τι θα συνέβαινε» είπε κατά την στιγμή που υπέγραφε ένα νέο νομοσχέδιο στο Οβάλ Γραφείο. 
Πρόσθεσε ότι δεν ενθαρρύνει τον κόσμο να καταναλώσει απολυμαντικά. Αναφερόμενος δε στην αποτελεσματικότητα της υδροξυχλωροκίνης, την οποία ο ίδιος είχε παρουσιάσει ως πανάκεια, είπε ότι θα πρέπει να γίνει μια μελέτη και, εφοσόν αποδειχθεί ότι λειτουργεί, τότε όλοι θα ταχθούν υπέρ της.Όσο για την χθεσινή συνέντευξη Τύπου, σχετικά με την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού στις ΗΠΑ, ήταν πραγματικά πολύ σύντομη. Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε με τον διαχειριστή Τροφίμων και Φαρμάκων Στέφεν Χαν και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς. Οι τρεις άνδρες έκαναν σύντομες ενημερώσεις από το βάθρο και στην συνέχεια ο Αμερικανός πρόεδρος αποχώρησε, τερματίζοντας την ενημέρωση μετά από 22 λεπτά χωρίς να γίνουν ερωτήσεις.

Κι όλα αυτά γιατί στην ενημέρωση της Πέμπτης, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε λόγο για ενδοφλέβια χορήγηση αντισηπτικού και ακτινοβόληση ασθενών κορωνοϊού, μια ιδέα που δεν έχει ιατρική βάση και απορρίφθηκε από τους γιατρούς, με τον Αμερικανό πρόεδρο να σχολιάζεται πολύ αρνητικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.