Αρνητικά όλα τα δείγματα στο Δροσερό Ξάνθης: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί

Αρνητικά στον κορονοϊό βγήκαν πριν από λίγο όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από το αποκλεισμένο Δροσερό Ξάνθης, με τους κατοίκους να ξεχύνονται στους δρόμους πανηγυρίζοντας ξέφρενα.

Σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, είτε με τα πόδια, είτε με δίκυκλα έφτασαν στο σημείο όπου βρίσκονται τα αστυνομικά μπλόκα και με χειροκροτήματα και συνθήματα πανηγύριζαν έξαλλα για τα αποτελέσματα του τεστ.

Στο μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με την Ξάνθη, αναφέρθηκε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας πως και τα 326 δείγματα, που ελήφθησαν από τις περιοχές του Δροσερού και του Τόπειρου στην Ξάνθη, είναι αρνητικά στον Covid-19.

«Ολοκληρώθηκαν 326 δείγματα σε τρία εργαστήρια, σε Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προερχόμενα από το Δροσερό και την περιοχή του Τόπειρου. Και τα 326 δείγματα ήταν αρνητικά στον κορονοϊό. Όπως αρνητικά είναι και όλα τα δείγματα, και τα 15, του ιατρικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτών για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας.

«Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή και σε εγρήγορση, μιας και η Ξάνθη, η Μύκη και η ευρύτερη περιοχή, έχουν πολύ μεγάλα φορτία», πρόσθεσε.

«Αποφύγαμε μία κατάσταση δύσκολη. Αυτό, όμως δεν σημαίνει τίποτα, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και καλούμε όλους τους κατοίκους και μέχρι τις 27 Απριλίου να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις μικρές και μεγάλες απαγορεύσεις που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως να μείνουν σπίτια τους», υπογράμμισε – μεταξύ άλλων – ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται πως το 15 μηνών κοριτσάκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης είναι από το Δροσερό Ξάνθης. Άμεσα σήμανε συναγερμός όταν η μητέρα του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.