Το “ευχαριστώ” μητέρας παιδιού με αυτισμό στον πρωθυπουργό

Ιδιαίτερη αναφορά στις μετακινήσεις των ευπαθών ομάδων έκανε ο Νικος Χαρδαλιάς κατά τις σημερινές του ανακοινώσεις και αιτία ήταν ένα μήνυμα μιας μητέρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη σελίδα του στο Facebook.

Του ζήτησε με αφορμή τη Παγκόσμια Μέρα Αυτισμού, να αξιολογήσει την απαγόρευση κυκλοφορίας και μπάνιου στη θάλασσα στις ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο. Η ίδια σε ανάρτησή της γράφει πως ο γιος της έχει ανάγκη να πηγαίνει για μπάνιο και κάποιες φορές, στη βόλτα που βγαίνει χρειάζεται όχι μόνο τη μητέρα του, αλλά και ένα ακόμη άτομο, αλλά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό του έκοψαν αυτή τη δυνατότητα.

Δεν πίστευε στα αυτιά της όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ακούγοντας πως ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να συνομιλήσει μαζί της μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί της και της υποσχέθηκε πως θα διευθετήσει άμεσα το ζήτημα. Όπως και έγινε και η ίδια η μητέρα έκανε μία ανάρτηση για να γνωστοποιήσει το θέμα και να τον ευχαριστήσει.

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook: 



                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.