Χαρδαλιάς - Ένα μοναδικό Πάσχα! Το συγκινητικό βίντεο του Δ. Σαββόπουλου και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν… μπήκε στα σπίτια μας σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, όπως κάθε μέρα, καθώς η ενημέρωση για την εικόνα του κορονοϊού στην Ελλάδα δόθηκε γραπτώς από τον Σωτήρη Τσιόδρα.
Παρόλα αυτά, ο κ. Χαρδαλιάς δίνει το παρών… από το σπίτι του, με μια συγκινητική ανάρτηση με ευχές και μηνύματα ελπίδας για το φετινό Πάσχα.
Το βίντεο έχει μουσική “επένδυση” το “περιβόλι” του Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο μάλιστα τον καλλιτέχνη να “ανοίγει” και να “κλείνει” το βίντεο στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Στις υπόλοιπες εικόνες, πρωταγωνιστούν οι άνδρες και οι γυναίκες της Πολιτικής Προστασίας, με τον αρμόδιο υφυπουργό να στέλνει τις ευχές του και τις ευχές τους σε όλους μας.




Αναλυτικά γράφει ο Νίκος Χαρδαλιάς:
Οι ευχές όλων μας, όλων των παιδιών της Πολιτικής Προστασίας για το Πάσχα, με την παρέα του αγαπημένου μας Διονύση Σαββόπουλου!

Ίσως αυτό το Πάσχα να μην είναι ολόιδιο με τα προηγούμενα, ίσως να μην είναι όλα όπως τα έχουμε συνηθίσει, όμως, για μας τους Έλληνες,
για όλους εμάς που έχουμε περάσει τις δικές μας δύσκολες μεγάλες εβδομάδες, αυτό το Πάσχα έχουμε διπλό λόγο να γιορτάσουμε!

Να γιορτάσουμε την πιο μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή, την πίστη μας, αλλά μαζί, να γιορτάσουμε και την πίστη στις δυνάμεις μας.

Να γιορτάσουμε τη θέλησή μας , το κουράγιο μας,
όλα αυτά που έχουμε πετύχει μαζί, μέχρι τώρα,
και που μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε,
ότι με λίγη προσοχή ακόμη, με λίγο μυαλό ακόμη,
θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη εποχή.

Θα βγούμε από τη δυσκολία,
και θα βγούμε νικητές!
Και αυτό λέει πολλά και κάνει αυτό το Πάσχα ίσως το πιο σπουδαίο!”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.