Νοσοκομειακό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό για το ΕΣΥ, δώρισε ο ΣΦΕΕ και επιχειρήσες - μέλη του

O Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και οι επιχειρήσεις-μέλη του, συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (SARS-CoV-2) και των αυξημένων αναγκών, προσφέροντας στο Υπουργείο Υγείας νοσοκομειακό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό, δωρεές ύψους άνω των 2 εκ. ευρώ.


Οι δωρεές περιλαμβάνουν 23 αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας ΜΕΘ, 123 οθόνες ζωτικών λειτουργιών ΜΕΘ, 300 αεροθαλάμους εισπνοών, 6.000 πιστοποιημένες μάσκες ιατρών και νοσηλευτών και αντισηπτικά διαλύματα (22 τόνοι αιθυλικής αλκοόλης).



Οι επιχειρήσεις-μέλη που συμμετείχαν μαζί με τον ΣΦΕΕ είναι (με αλφαβητική σειρά): AbbVie, Allergan, Astra Zeneca, Chiesi, CSL Behring, Genesis Pharma, Gilead, GlaxoSmithKline, Ipsen, Lavipharm, Novartis, Novo Nordisk, Pfizer και Servier.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον ΣΦΕΕ και τις επιχειρήσεις-μέλη του, για τη σημαντική συμβολή τους, στην κρίση της Δημόσιας Υγείας.

Επίσης, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, ο ΣΦΕΕ συντονίζει μια νέα προσπάθεια για τη συγκέντρωση μεγάλης παραγγελίας αναλωσίμων (μάσκες και στολές ιατρών και νοσηλευτών, γάντια, κ.α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.