Συγγνώμη από τον Τζος Μπρόλιν που έσπασε την καραντίνα

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζος Μπρόλιν ζήτησε συγγνώμη μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας στα social media, στην οποία φαίνεται ότι παραβίασε τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης που είναι σε ισχύ στην Καλιφόρνια για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Τζος Μπρόλιν κοινοποίησε, αλλά στη συνέχεια διέγραψε φωτογραφία από την επίσκεψη του μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά τους στον πατέρα του, ηθοποιό Τζέιμς Μπρόλιν και στη μητριά του, ηθοποιό και τραγουδίστρια, Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Ο ηθοποιός έγινε στόχος κριτικής από τους θαυμαστές, επειδή βγήκε από το σπίτι με δεδομένους τους ισχύοντες περιορισμούς και αποφάσισε να κοινοποιήσει ένα βίντεο στο Instagram, με το οποίο απολογείται.

«Ο πατέρας μου μένει δίπλα μας και είχαμε ένα σχέδιο να τους βλέπουμε και να μην είμαστε κοντά τους και αυτό το σχέδιο παραβιάστηκε και αυτή είναι δική μου ευθύνη» εξήγησε. «Νομίζω ότι ήταν ανεύθυνο» είπε και πρόσθεσε το hashtag #respectsocialdistancing.

«Ξέρετε, είναι δύσκολο να είσαι ειλικρινής μερικές φορές», συνέχισε ο Μπρόλιν. «Είναι δύσκολο να είσαι ειλικρινής και να λες: "Ίσως τα θαλάσσωσα"» ανέφερε ο ηθοποιός και τόνισε ότι οι αντιδράσεις τον επανέφεραν στη δική του αλήθεια και αυτό είναι υποτιμητικό.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.