CNN: Γιατί η Ελλάδα αντιμετώπισε καλύτερα τον κορονοϊό (video)

Το CNN παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για τις κινήσεις της Ελλάδας που την βοήθησαν να αντιμετωπίσει καλύτερα από την Ιταλία τον κορονοϊό.

Σε ένα δίλεπτο βίντεο, με τίτλο «Γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει καλύτερα τον κορονοϊό από την Ιταλία», το CNN αναφέρεται στα μέτρα που πήρε άμεσα η ελληνική κυβέρνηση, «όταν ακόμα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ήταν εξαιρετικά περιορισμένος», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Γίνεται αναφορά στην «ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη την επικράτεια», και στην έγκαιρη απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων και των χώρων εστίασης. Επίσης, στο βίντεο γίνεται αναφορά και τα αυστηρά μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας από τις 22 Μαρτίου, με τους καθημερινούς ελέγχους στους δρόμους της χώρας από την αστυνομία για την τήρησή τους.

Το ρεπορτάζ του CNN, φιλοξενεί ακόμα δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, που λέει ότι «Είδαμε νωρίς τον επερχόμενο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και για αυτόν τον λόγο συστήσαμε γρήγορα επιτροπές εμπειρογνωμόνων - λοιμωξιολόγων - επιδημιολόγων, για να μας συμβουλεύσουν».



Πηγή: athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.