100.000 μάσκες δωρεά της KARABINIS MEDICAL σε Π.Φ.Σ. και Ο.Σ.Φ.Ε.

Η KARABINIS MEDICAL προέβη σε μια σημαντική δωρεά 100.000 προστατευτικών μασκών προσώπου προς τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (Π.Φ.Σ.) και την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (Ο.Σ.Φ.Ε.).


Οι μάσκες θα διατεθούν ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες ατομικής προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού των Συνεταιρισμών - Μελών του «Ο.Σ.Φ.Ε» που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ελληνικού φαρμακείου το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τομέα υγείας, όπως και γιατρών και νοσηλευτών που έρχονται σε άμεση επαφή με ασθενείς με Covid -19, καθώς το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. αποφάσισε να τις δωρίσει με τη σειρά του σε δημόσιο νοσοκομείο λόγω της εξέχουσας ανάγκης της προστασίας του ιατρικού προσωπικού της Ελλάδας μας.

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Founder & Entepreneur της KARABINIS MEDICAL, παρέδωσε στις 29/04/2020 από 50.000 μάσκες στον Πρόεδρο του Π.Φ.Σ. κ. Απόστολο Βαλτά και στον Πρόεδρο του Ο.Σ.Φ.Ε. κ. Σταύρο Μπελώνη. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την παραλαβή των δωρεών, ο κ. Απόστολος Καραμπίνης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς μέσα από την δωρεά των 100.000 μασκών στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας λόγω του Covid-19». 


                              

Η KARABINIS MEDICAL, παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967, είναι μια εταιρεία εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Μέσα από το πρόγραμμα "Σύμμαχος Ζωής" υποστηρίζει ενεργά και έμπρακτα τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κρίσιμης κατάστασης στη χώρα μας. Ειδικότερα, η εταιρεία πέρα από τη μεγάλη δωρεά των 100.000 μασκών, τους τελευταίους 2 μήνες έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από σημαντικές δωρεές για την ανακούφιση και προστασία τόσο συλλόγων και ιδρυμάτων της χώρας μας, όσο και συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ιδιαίτερη ανάγκη:

· Δωρεά ψηφιακών πιεσόμετρων υψηλής τεχνολογίας στο νοσοκομείο Σωτηρία, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid-19.

· Δωρεά υψηλής τεχνολογίας Microlife πιεσόμετρων και θερμόμετρου με τεχνολογία Bluetooth στο Εργαστήριο Τηλεϊατρικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών. Οι διαγνωστικές συσκευές θα χρησιμοποιηθούν σε ένα νέο πρόγραμμα τηλεϊατρικής που θα αναπτύξουν οι επιστήμονες με στόχο να διατεθεί σε Δήμους της χώρας μας για να υποστηρίξει το πρόγραμμα Κατ' οίκον Φροντίδα.

· Σε συνεννόηση με τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου προέβη σε δωρεά θερμομέτρων μετώπου Microlife NC 150 προς την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ και στο δημαρχείο του όμορφου νησιού μας στο βορειανατολικό Αιγαίο, Αγίου Ευστράτιου.

· Δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού στο Δήμο Παιανίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας.

· Δωρεά γαντιών στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, ο οποίος υποστηρίζει ανθρώπους που υποφέρουν, δυσκολεύονται και βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και στα όρια ή και εκτός κοινωνικού ιστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.