Αποσύρεται το σποτ της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας με το Χρήστο Λούλη μετά τις έντονες αντιδράσεις

"Η Πολιτική Προστασία ενώνει, δεν θέλουμε να διχάζει". 
Την απόφαση να αποσύρει το σποτ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη αναφορικά με τον συνωστισμό στις πλατείες, πήρε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά τις αντιδράσεις που προηγήθηκαν.
Σήμερα, Κυριακή 10/5, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε τα εξής: "Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η εντύπωση αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά.
Η Πολιτική Προστασία ενώνει, δεν θέλουμε να διχάζει".

Είχε προηγηθεί αίτημα από την πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα για παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) με στόχο την απόσυρσή της.

Η νέα καμπάνια της Γ.Γ. Πολιτικής προστασίας είχε σχολιαστεί έντονα και από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων με πολλούς να κάνουν λόγο για ατυχή στιγμή στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.