Χαρδαλιάς: Συνεχίζουμε την ενημέρωση! Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες! - με την Κατερίνα Λέχου το νέο σποτ της ΓΓΠΠ

Με μία ανάρτηση στο facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως η προσπάθεια όλων συνεχίζεται, γιατί κανένας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες, αναφερόμενος στη νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας.


Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρεται και στην απόσυρση του σποτ με το Χρήστο Λούλη, ενώ ανακοινώνει τη συνέχιση της προσπάθειας ενημέρωσης των πολιτών για τους κινδύνους του συγχρωτισμού με νέο σποτ με την Κατερίνα Λέχου.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες!


Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας, συνεχίζεται και μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει, όταν συναντιόμαστε σε παρέες χωρίς μέτρα προστασίας και τήρηση αποστάσεων.

Το Β' σποτάκι της καμπάνιας μας αφορά στον συνωστισμό στις στις παρέες, στις πλατείες, στους δημόσιους χώρους στο οποίο συμμετέχει η εξαιρετική ηθοποιός Κατερίνα Λέχου!
Η καμπάνια, μας προτρέπει να τηρούμε τα μέτρα, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό, ώστε να μείνουμε ασφαλείς.

Υ.Γ. Το Α' σποτάκι της ΓΓΠΠ προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η εντύπωση αυτή, όσο και αν αδικεί τις προθέσεις της Πολιτικής Προστασίας, δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύραμε. Ο στόχος της καμπάνιας της ΓΓΠΠ ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το νέο σποτ.
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά.


Δείτε το νέο σποτ με την Κατερίνα Λέχου: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.