Βρέθηκε νεκρός στα αζήτητα…

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Hasan Abdullatif που είχε χαθεί την 01/06/2020.

Ο 54χρονος, είχε εξαφανισθεί την 01/06/2020, από την περιοχή της Ομόνοιας, στην Αθήνα. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, την 30/06/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του.

Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός…

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 02/07/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεση και την απώλεια ζωής του. Ο αναζητούμενος, είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο την 1/6, δηλαδή την ίδια ακριβώς ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη του, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε. Δυστυχώς αποβίωσε στο νοσοκομείο. Η σωρός του, καθώς δεν έγινε δυνατό να ανευρεθεί οικείο περιβάλλον, μεταφέρθηκε στα αζήτητα… Μετά την ενεργοποίηση του SILVER ALERT, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον αναζητούμενο.

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.