Νέο μήνυμα Μητσοτάκη για κορονοϊό – Τι ζητά από τους πολίτες

Με νέο μήνυμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει λόγο για την καταπολέμηση του κορονοϊού.


Ο κ. Μητσοτάκης ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου φοράει ο ίδιος μάσκα με την ελληνική σημαία και με το μήνυμα: «Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, πλένουμε χέρια και αποφεύγουμε το συνωστισμό. Γιατί για να μείνουμε ασφαλείς πρέπει να μείνουμε σε εγρήγορση!».

Την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους από σήμερα 1/8 μέχρι 31/8, συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας, εκτός των χώρων εστίασης και ιατρικών εξαιρέσεων, για άτομα π.χ. με αναπνευστικά προβλήματα ή παιδιά κάτω των 3 ετών, ανακοίνωσε εχθές ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σε έκτακτη ενημέρωση για τα θέματα σχετικά με τη νόσο COVID-19, μετά την αύξηση κρουσμάτων.

Αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι έπειτα από σχετική πρόταση και συνεννόηση με την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων αποφασίστηκαν τα εξής:

Από 1/8 έως και 31/8 είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας, εκτός των χώρων εστίασης και ιατρικών εξαιρέσεων, για άτομα π.χ. με αναπνευστικά προβλήματα ή παιδιά κάτω των 3 ετών.

NEWSROOM themaygeias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.