Σύψας: Αν χρειαστεί θα πάρουμε και άλλα μέτρα, πιο σκληρά

Για τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση μίλησε ο Νίκος Σύψας, λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής για τον κορονοϊό.
«Τα μέτρα αυτά τα είχαμε προγραμματίσει για την επόμενη εβδομάδα, αλλά τα δεδομένα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ήταν πολύ ανησυχητικά και ανάγκασαν την πολιτική ηγεσία να τα επισπεύσει», ανέφερε αρχικά ο κ. Σύψας.

«Λόγω της χαλαρότητας που υπάρχει αναμέναμε την επίδραση στο τέλος του μηνός. Ήρθε δυστυχώς αυτή η εικόνα και ήρθε με πολύ άσχημο τρόπο. Έχει επιβαρυνθεί η κατάσταση με την επιδημία στην Ελλάδα, αναγκαζόμαστε να πάρουμε μέτρα, ελπίζουμε να μην πάμε σε τριψήφιους αριθμούς κρουσμάτων» συμπλήρωσε, μιλώντας στο Mega.

«Για αυτό παίρνουμε αυτά τα μέτρα, έχουμε αποφασίσει να δρούμε πριν την επιδημία, για να μην φτάσουμε σε τριψήφια νούμερα. Αν χρειαστεί θα πάρουμε και άλλα μέτρα, πιο σκληρά. Δεν θα επιτρέψουμε να επιστρέψουμε στις εικόνες του Μαρτίου», τόνισε στη συνέχεια.

«Πρέπει τα μέτρα που υπάρχουν να τα τηρούμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το να παίρνουμε συνέχεια μέτρα δεν βγάζει πουθενά και καταστρέφουμε την οικονομία. Το μεγάλο μήνυμα είναι να τηρούμε τα μέτρα. Δεν υπάρχει καιρός για χαλάρωση», κατέληξε ο κ. Σύψας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.