Προειδοποίηση Παγώνη: Δεν είναι δύσκολο να πάμε σε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων έκρουσε η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη μεγαλύτερη εκτόξευση φορέων του ιού.
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν είναι δύσκολο να πάμε σε τετραψήφιο αριθμό. Υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί, οι οποίοι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, καθώς δεν είναι εύκολη η ιχνηλάτηση», τόνισε μιλώντας στον Σκάι η κ. Παγώνη. «Αυτό πρέπει να κατανοήσουμε όλοι και να σωθούμε», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αναχαίτιση του ιού, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών είπε πως αυτά επιτρέπουν στους νέους και να διασκεδάσουν και να πάνε τις διακοπές τους και να βγουν.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει μέσα σε μία βδομάδα τόσα κρούσματα και να μην έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι μας τι πρέπει να κάνουμε».

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 5.749, ενώ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, μία ακόμη συμπολίτης μας κατέληξε από τον ιό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 214.
newsroom themaygeias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.