Χαρδαλιάς: Επιβεβλημένα τα τοπικά lockdown - Είμαστε αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα

Στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, στο πλευρό του Γκίκα Μαγιορκίνη. 


Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού δεν οφείλεται στον τουρισμό και πως βρισκόμαστε μπροστά στο δεύτερο κύμα του κορονοϊού.

«Δεν κάνουμε διάκριση σε καμία περιοχή, περνούμε μέτρα για να προστατεύσουμε πολίτες και επισκέπτες», ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Και συνέχισε: «Τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι έξαρση της πανδημίας οφείλεται στο άνοιγμα του τουρισμού. Βρισκόμαστε σε καλό επιδημιολογικό επίπεδο».

«Η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δεύτερο κύμα. Περιμέναμε αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα και γι΄ αυτό λάβαμε περιοριστικά μέτρα σε Κυκλάδες, Χαλκιδική και Χανιά», τόνισε.

«Σε Πόρο και Αμπελώνα η επιδημιολογική εικόνα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ισχύουν ακόμα περιορισμοί όπως και στην Αττική στη Θράκη κ.ο.κ».

«Είμαστε ακόμα σε ένα καλό επιδημιολογικό επίπεδο. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάσουμε. Τήρηση κανόνων και ωραρίων. Οι αντιεπιστημονικές θεωρίες μπορεί να αποβούν μοιραίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.