Ποια σχολεία θα είναι κλειστά λόγω κορονοϊού, αύριο Τετάρτη - Η νέα λίστα


Η νέα επικαιροποιημένη λίστα του Υπουργείου Παιδείας με κλειστά σχολεία και σχολικές μονάδες που αναστέλλουν τη λειτουργία τάξεων και τμημάτων 

Επικαιροποιείται συνεχώς η λίστα με τα κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού και τις σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων.

Η λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα κλειστά σχολεία και τις σχολικές μονάδες που έχουν αναστολή λειτουργίας τμημάτων και τάξεων ολοένα και αυξάνεται, καθώς επιβεβαιώνονται νέα κρούσματα κορονοϊού.

Όπως φαίνεται και στη λίστα, τα περισσότερα κλειστά σχολεία, καθώς και οι σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού, βρίσκονται στην Αττική.

Σημειώνεται ότι η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως επανέλαβε ότι τα μαθήματα σε κλειστά σχολεία και σχολικές μονάδες που έχουν αναστολή λειτουργίας τάξεων και τμημάτων γίνονται μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

«Η δια ζώσης διδασκαλία των παιδιών μας από τους εκπαιδευτικούς είναι αναντικατάστατη. Ωστόσο, όταν υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια, σε αυτήν την ιδιαίτερη σχολική χρονιά που ξεκίνησε, οι εκπαιδευτικοί μας καλούνται να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνέχιση της μαθησιακής διαδικασίας μέσω τηλεκπαίδευσης» δήλωσε.

Κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 - Πόσα βρίσκονται στην Αττική

Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λίστα του Υπουργείου Παιδείας, στην Αττική τα κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού είναι το:

1ο Νηπιαγωγείο Άγιοι Ανάργυροι (έως 6/10)

το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (έως 2/10)

το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης (έως 1/10)

το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας (έως 30/09)

το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (έως 29/9)

2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (έως 27/9)

Εκτός Αττικής, έχει κλείσει το 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου Κρήτης (έως 27/9) και το 14ο Νηπιαγωγείο Καβάλας (έως 1/10), ενώ κλειστές παραμένουν έως και τις 25/09 όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Δείτε τη νέα λίστα με τα κλειστά σχολεία και τις σχολικές μονάδες που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τάξεων και τμημάτων



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.