Τα κλειστά σχολεία σε όλη την επικράτεια λόγω κορονοϊού - Η λίστα


Η λίστα με τα κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού σε όλη την επικράτεια - Ποιες σχολικές μονάδες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων

Συνολικά πέντε είναι τα κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω κορονοϊού, σύμφωνα με την επικαιροποιημένη λίστα του Υπουργείου Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες είναι κλειστές έως και τις 25/09.

Τα κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω κορονοϊού είναι το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής (έως τις 27/9), το 7ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης (έως 29/9), το 2ο Νηπιαγωγείο Δάφνης (έως 1/10), το 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης (2/10) και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σαλαμίνας (έως 30/09). Σημειώνεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 πως το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 453 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων τα 184 στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ στη Λέσβο και τα 174 στην Περιφέρεια Αττικής.

Εκτός Αττικής, έχει κλείσει το 2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου Κρήτης (έως 27/9) και το 14ο Νηπιαγωγείο Καβάλας (έως 1/10). Στη λίστα του Υπουργείου Παιδείας υπάρχουν και τα σχολεία ανά την ελληνική επικράτεια τα οποία έχουν αναστείλει τη λειτουργία τμημάτων και τάξεων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Τα περισσότερα βρίσκονται στην Αττική.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.