Τι είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα σενάρια ενός νέου lockdown


Για τα σενάρια ενός νέου lockdown προκειμένου να σταματήσει η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού τοποθετήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Μιλώντας στην προγραμματισμένη live ενημέρωση για τον κορονοϊό την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι «στόχος είναι να μην πάμε σε νέα μέτρα».

Και απηύθυνε νέα έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα υφιστάμενα μέτρα, να φορούν μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να αποφεύγουν τον συγχρωτισμό και να προσέχουν τους κανόνες ατομικής υγιεινής (πλύσιμο χεριών, χρήση αντισηπτικού).

«Ο σκοπός είναι να μην πάμε σε νέα μέτρα. Αντί να αναλωνόμαστε σε σενάρια, ας περάσουμε και αυτή τη φάση με επιτυχία. Τα όπλα μας είναι γνωστά: Η κοινωνική απόσταση, η μάσκα και η τήρηση των κανόνων υγιεινής, γιατί τηρώντας τα μέτρα θα βγούμε νικητές» σημείωσε.

Απαντώντας, μάλιστα, σε σχετική ερώτηση, είπε: «Δεν υπάρχουν πρωτόκολλα διαχείρισης που να αφορούν σε lockdown τοπικού τύπου. Είναι εξωπραγματικό αυτό. Άρα τι κάνουμε; Εφαρμόζουμε συγκεκριμένα πρωτόκολλα, τόσο ο κάθε δήμος με έξαρση της πανδημίας, όσο κι εμείς σε επίπεδο καθολικών ελέγχων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.