Κικίλιας: Έχουμε κάποιους δύσκολους μήνες μπροστά μας


Για τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό και τις τελευταίες εξελίξεις μίλησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

«Χθες ο πρωθυπουργός έβαλε τα πράγματα στη σωστή βάση για άλλη μια φορά. Είναι μια συλλογική προσπάθεια» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.

Τα νέα μέτρα

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε για τα νέα μέτρα ότι «αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι η αποτύπωση πριν 14 ημέρες. Όταν οι επιστήμονες, οι ειδικοί μας, δίνουν τις συμβουλές τους, η κυβέρνηση έχει να προσμετρήσει και την κοινωνία και τι μπορεί να αντέξουν. Έχουμε μια σημαντική προσπάθεια για τους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες όλοι μαζί μέχρι η επιστήμη να βρει φάρμακο ή εμβόλιο. Είναι λελογισμένα τα μέτρα».

«Μας αφορά όλους και πρέπει να είμαστε ενωμένοι» πρόσθεσε.
«Έχουμε κάποιους δύσκολους μήνες του χειμώνα μπροστά μας»

«Έχουμε αρκετά όπλα στη φαρέτρα μας. Υπάρχει ο υγειονομικός χάρτης και ανάλογα οδηγούμαστε σε μέτρα. Οι επιστήμονες είναι κορυφαίοι, τους σέβομαι. Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν ταυτίζονται όλες οι απόψεις των 32 ανθρώπων που είναι σε αυτή την επιτροπή. Η κοινή συνισταμένη είναι η τελική εισήγηση στην κυβέρνηση. Σωστά ακούγονται αυτές οι γνώμες και συζητούνται για να οδηγηθούμε με δεδομένα στην τελική εισήγηση» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάποιους δύσκολους μήνες του χειμώνα μπροστά μας. Αξίζει τον κόπο όλοι μαζί να παλέψουμε για αυτόν τον σκοπό. Να σώσουμε έστω και μία ακόμα ανθρώπινη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.