Το σπαρακτικό σημείωμα του ιδιοκτήτη γηροκομείου που αυτοκτόνησε: «Κόλλησα κορονοϊό, απέτυχα σαν καπετάνιος»


Θετικός στον κορονοϊό φέρεται ότι διαγνώστηκε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Αγιο Στέφανο, Δημήτρης Καμπάναρος, πριν αυτοκτονήσει.Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σήμερα πραγματοποιήθηκαν νέα τεστ κορονοϊού στο γηροκομείο στον Αγιο Στέφανο, εκ των οποίων όλα βγήκαν αρνητικά, εκτός από εκείνο του 41χρονου ιδιοκτήτη. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο άνδρας άφησε δίπλα του ένα σημείωμα, στο οποίο δηλώνει ότι απέτυχε και πως νικήθηκε από τον ιό.

«Είμαι ένας αποτυχημένος. Δυσφήμησα το γηροκομείο. Δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορονοϊός», φέρεται να έγραψε ο 41χρονος, που φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα.

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, όταν σήμανε συναγερμός στο γηροκομείο στον Αγιο Στέφανο, καθώς εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού. Επρόκειτο για δύο εργαζόμενες και μία 87χρονη που ζει στη δομή. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο γηροκομείο είχαν γίνει τεστ στις 15 Οκτωβρίου, όπου και βγήκαν όλα αρνητικά. Τέσσερις ημέρες μετά, ο 41χρονος ιδιοκτήτης προχώρησε, με δική του πρωτοβουλία στη διενέργεια rapid test, τα οποία έδειξαν τρία κρούσματα.

«Κατευθείαν πήραμε μοριακό για το επιβεβαιώσουμε και ο ΕΟΔΥ έκανε τεστ σε όλους όσους βρίσκονται στο γηροκομείο. Και οι τρεις ασθενείς είναι ασυμπτωματικοί», είχε πει στον Ant1.

Σύμφωνα με το Mega, στις 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν εκ νέου τεστ και όπως διαπιστώθηκε όλα ήταν αρνητικά, εκτός από του ιδιοκτήτη του γηροκομείου, το οποίο βγήκε θετικό. Την ίδια ημέρα, ο 41χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του.


Η ανακοίνωση του δημάρχου Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη, για την αυτοκτονία του 41χρονου

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Η ανάρτηση του γηροκομείου για τον 41χρονο

⬛️Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος...

Δημοσιεύτηκε από Νέα Θάλπη στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.