Στον Πειραιά το Blue Star Delos - Σε καραντίνα η Γαλλίδα που διαγνώστηκε θετική


Σε ξενοδοχείο καραντίνας μεταφέρθηκαν, αμέσως μετά την αποβίβασή τους στο λιμάνι του Πειραιά, η Γαλλίδα συνοδός και οι 23 Γάλλοι μαθητές που επέβαιναν στο πλοίο Blue Star Delos, μετά τη διάγνωση της γυναίκας με κορονοϊό.
Οι υγειονομικές Αρχές τέθηκαν αμέσως σε πλήρη επιφυλακή καθώς το επιβεβαιωμένο κρούσμα διαπιστώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Η Γαλλίδα καθηγήτρια και οι 23 μαθητές της είχαν φτάσει στην Ελλάδα αεροπορικώς, μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», όπου και υπεβλήθησαν σε τεστ κορονοϊού.

Όμως, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, συνέχισαν το ταξίδι τους με προορισμό τη Σαντορίνη, έφτασαν στο νησί και εκεί ενημέρωσαν από τον ΕΟΔΥ τη Γαλλίδα συνοδό του γκρουπ ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Άμεσα δόθηκαν οδηγίες για την επιστροφή του γκρουπ στον Πειραιά, καθώς στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ξενοδοχείο καραντίνας.

Στο Blue Star Delos, εκτός από την καθηγήτρια και τους μαθητές επέβαιναν συνολικά 485 επιβάτες από τη Σαντορίνη με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Τους επιβάτες περίμενε στον Πειραιά κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της νύχτας έγιναν όλα τα προβλεπόμενα, καθώς απολυμάνθηκαν οι χώροι και ακολουθήθηκε η διαδικασία ιχνηλάτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.