Σάλος για το πάρτι του πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με 10 άτομα, χωρίς μάσκες


Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου.
Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και lockdown ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, έκανε συγκέντρωση για τα γενέθλιά του. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού στον ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν κάποιοι φίλοι του και γιόρτασαν τα γενέθλια του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνια για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις αναρτήσεις που έκαναν οι φίλοι του. Πάντως, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός.

Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν» τονίζει ο ίδιος ο κ. Βερβεσός σε ανακοίνωσή του.

Μπογδάνος: Αποστροφή!

Τη συγκέντρωση για τα γενέθλια του προέδρου του ΔΣΑ σχολίασε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.