Πάτρα: Απίστευτος συνωστισμός νεολαίας σε κλαμπ - Οργισμένοι καταστηματάρχες με τους συναδέλφους τους


Στα χαρακώματα βρίσκεται πλέον ο κλάδος της εστίασης στην Πάτρα, έπειτα από τις εικόνες συνωστισμού σε πάρτι που διοργανώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου.
Όπως περιγράφει το tempo24.news, το βράδυ του Σαββάτου και αγνοώντας κάθε μέτρο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης διοργάνωσε πάρτι με δεκάδες άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλον, τη μουσική στη διαπασών και διασκέδαση σαν να μην υπάρχει πανδημία. Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο μάλιστα, οι πελάτες πάνω στο κέφι τους, ξέχασαν ότι υπάρχει κορονοϊός, ξέχασαν ότι υπάρχουν μέτρα που επιβάλλουν μόνο καθήμενους και αυστηρές αποστάσεις και είπαν να μοιραστούν τη διασκέδασή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας βίντεο που αποτυπώνει όλα όσα έγιναν.

                                          

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα πάντως από θαμώνες του συγκεκριμένου μαγαζιού, προκάλεσαν την οργή άλλων επιχειρηματιών στον χώρο της εστίασης που βλέπουν πως ορισμένοι αγνοούν την δημόσια υγεία και λειτουργούν αυτοβούλως.

«Αν την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μισής Ελλάδας, κάποιοι επιλέγετε να γράφετε έναν ολόκληρο νομό, να πούμε πως απλά είστε απέναντί μας. Είναι απαράδεκτο να λειτουργείτε με τον τρόπο που φαίνεται στα live story πελατών σας», έγραψαν χαρακτηριστικά στα σόσιαλ, δείχνοντας την οργή τους για την συμπεριφορά των υπευθύνων του μαγαζιού.


                                     

Το περιστατικό, εκτός από την οργή των καταστηματαρχών, προκαλεί και την αγανάκτηση της κοινωνίας της Πάτρας, σε μια περίοδο όπου η λαίλαπα της πανδημίας "τσακίζει" την περιοχή με όλους, πολίτες και φορείς, να προσπαθούν να τηρούν τα μέτρα ευλαβικά καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια και με όποιο κόστος, ώστε να μπορέσει η περιοχή να μείνει σε χαμηλά επιδημιολογικά επίπεδα.

Πρόεδρος ΣΚΕ
ΑΝΑ: Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής στην Αχαΐα, σε έντονο ύφος εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως «ή αλλάζετε ή μας βουλιάζετε».

«Οι αντοχές τελείωσαν, η υπομονή τελείωσε, τα λεφτά τελείωσαν, μην τελειώσουν και οι ανάσες μας και οι ζωές μας. Ανάσα σημαίνει το 23:30 από την Τρίτη και μετά. Οι συνάδελφοι στις κόκκινες περιοχές πλέον δεν ανασαίνουν, καταστρέφονται. Για τον ΣΚΕΑΝΑ, τελείωσαν οι έκνομες και παραβατικές συμπεριφορές. Σταθήκαμε στο πλευρό όλων, συμπαρασταθήκαμε σε όλους, κατανοήσαμε την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεων, καθώς και το περιβάλλον που ορίζει τον ανταγωνισμό μεταξύ μας. Στην Αχαΐα δραστηριοποιούνται 3.000 επιχειρήσεις με 30.000 εργαζόμενους. Κανείς από εδώ και πέρα δεν έχει το δικαίωμα στο όνομα της όποιας οικονομικής ανάγκης, γιατί όλοι έχουμε, να δώσει την αφορμή να μπει η περιοχή μας στο κόκκινο. Ο καθένας μας θα πρέπει να αναλάβει τη ευθύνη που του αναλογεί και να τηρήσει στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Σ. Στεργίου.

«Τώρα όμως, προασπίζουμε τις ζωές και τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων και των οικογενειών ημών και των εργαζομένων μας . Δεν επέχουμε καθήκοντα αστυνομίας, δεν οριστήκαμε ποτέ γι' αυτό, αλλά ΔΕΝ θα είμαστε μαζί, από εδώ και πέρα, για όποιον δε σεβαστεί τους συναδέλφους του, ανεξαρτήτου είδους καταστήματος και είδους παράβασης» συνέχισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.