ΙΣΑ για θάνατο γιατρών: Έχουμε ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ήρωες


Στον θάνατο δύο ιατρών από κορονοϊό αναφέρεται ανακοίνωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με την οποία εκφράζει την οδύνη του. Ο πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου και ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος άφησαν την τελευταία τους πνοή λόγω κορονοϊού.
Η ανακοίνωση του ΙΣΑ:

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών εκφράζει την οδύνη του, για την απώλεια δύο επίλεκτων μελών του που άφησαν την τελευταία τους πνοή χτυπημένοι από τον κορωνοϊό. Οι εξαιρετικοί επιστήμονες Γιάννης Μητρόπουλος καρδιολόγος και Αντώνης Χατζηγεωργίου πνευμονολόγος ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά την πανδημίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με αυταπάρνηση.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους.

«Η οικογένεια των γιατρών της Αθήνας έχασε δύο μέλη της που έπεσαν στο καθήκον πολεμώντας την επιδημία. Οι υγειονομικοί ρισκάρουν τη ζωή τους για να στηρίξουν την πατρίδα μας και να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών μας. Έχουμε ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς τους ήρωες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ανεύθυνες συμπεριφορές. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια των επίλεκτων αυτών συναδέλφων. Ο ΙΣΑ θα στηρίξει τις οικογένειες των εκλιπόντων», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.