Μητσοτάκης: Θα κάνουμε πολύ μαζεμένα Χριστούγεννα, γιατί πολύ απλά έτσι πρέπει να γίνει


Την λύπη του για τα «όσα στενόχωρα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την εκθετική αύξηση των θανάτων αλλά και των διασωληνωμένων, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο.
«Υπάρχει ένας δρόμος, αυτός της προστασίας της δημόσιας υγείας και της ζωής των συμπολιτών μας. Είναι πάρα πολύ στενόχωρο αυτό που έγινε στην πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες. Στενοχωριέμαι όταν ο αριθμός των συμπολιτών μας ανάγεται σε επίπεδο στατιστικής. Κάθε ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Status Press 107,7» της Θεσσαλονίκης.

Ενισχύεται η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων με δύο εκπροσώπους από τη Βόρεια Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι μετά τον σημερινό κύκλο των επαφών του με τους τοπικούς άρχοντες αλλά και τους υγειονομικούς στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, θα γίνουν βελτιώσεις στον μηχανισμό αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όπως διευκρίνισε μια εξ’ αυτών αφορά στην προσθήκη ειδικών από την δοκιμαζόμενη περιφέρεια στην επιτροπή των ειδικών:

«Μου ζήτησαν να υπάρχουν δυο εκπρόσωποι στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων από την Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα και το βρήκα λογικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.




Χριστούγεννα: Επιλέξτε μία οικογένεια ακόμα.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τι είπε ο πρωθυπουργός για τα Χριστούγεννα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.