ΤΩΡΑ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε οδηγούς στη Λεωφόρο Κηφισίας - Χαμηλό ιικό φορτίο στη Γλυφάδα


Δεύτερη συνεχόμενη επιχείρηση της τροχαίας αυτήν την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας με μπλόκα και γενικευμένους ελέγχους σε όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον κεντρικό οδικό άξονα.
Αυτήν την ώρα, τα ρεύματα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Κηφισίας έχουν κλείσει και πάνω από 20 αστυνομικοί από τη διεύθυνση Τροχαίας ζητούν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης από όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες των ΙΧ που κινούνται στην κεντρική λεωφόρο της Αθήνας.

Η επιχείρηση είναι εστιασμένη στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο βράδυ που η Αστυνομία προχωρά σε τέτοια εκτεταμένη επιχείρηση.




Χαμηλό ιικό φορτίο στη Γλυφάδα έδειξαν τα rapid tests

Στο μεταξύ, μόλις δύο στα 870 rapid tests που διενεργήθηκαν, το πρωί του Σαββάτου, στη Γλυφάδα, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

«Μια καλή είδηση είχαμε σήμερα. Πραγματοποιήθηκε το πρωί drive through εξέταση για τον κορωνοϊό, μέσω αυτοκινήτου δηλαδή, με rapid test τελευταίας γενιάς, για τους κατοίκους της Γλυφάδας, δωρεάν για όλους. Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν πολύ. Από τους 870 συμπολίτες μας που έκαναν το τεστ, μόλις δύο βρέθηκαν θετικοί. Έχουν ήδη ειδοποιηθεί και τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

«Τα αποτελέσματα αυτά είναι ενθαρρυντικά σε σχέση με την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας στην πόλη μας και την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή μας» προσέθεσε.

πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.