Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια - Μετέτρεψαν σε χαρτοπαικτική λέσχη γραφεία εταιρείας στην Πέλλα


Έφοδο σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε παράνομα στην Ομόνοια πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. 
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά 26 άτομα, εκ των οποίων εννέα γυναίκες που εργάζονταν εκεί και 15 πελάτες. Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα 18.800 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι λειτουργούν στο κέντρο της Αθήνας παράνομα οίκοι ανοχής και έτσι διεξήχθησαν έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε το «ροζ» διώροφο κτίριο στην Ομόνοια. Στη θέα των αστυνομικών οι υπεύθυνοι σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τον επικείμενο έλεγχο.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε επιχείρηση εισόδου στο ανωτέρω κτίριο, με την παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, εντός του οποίου κατελήφθησαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την επανασφράγιση του, που είχε τεθεί από τον Δήμο Αθηναίων. Επίσης, συνελήφθησαν εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και 15 άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες άπαντες τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Διαβάστε επίσης


Επιπρόσθετα, σε βάρος 7 εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό 
μέτρο της απέλασης.

Στο μεταξύ, 54χρονος στα Γιαννιτσά είχε μετατρέψει τα γραφεία εταιρείας που διατηρούσε σε χαρτοπαικτική λέσχη. Τις βραδινές ώρες που έκλεινε η εταιρεία, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται σε όροφο πολυκατοικία και παρά τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και των συναθροίσεων, στήνονταν τραπέζι, όπου παιζόταν americana, μία παραλλαγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού πόκα.

Το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο χώρο και συνέβαλαν έξι άτομα που έπαιζαν Americana. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 54χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μεταξύ άλλων καταστήματα με φρουτάκια.Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο χώρο και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

Επιπλέον επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον συλληφθέντα ιδιοκτήτη του χώρου για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.