Διαψεύδει ο Στέλιος Πέτσας τα σενάρια για άμεσο lockdown στην Αττική


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «θα περιμένουμε να δούμε αν θα αποδώσουν τα νέα μέτρα και μέσα στον Νοέμβριο για να αναχαιτίσουμε την διασπορά και να φέρουμε προς τα κάτω την επιδημιολογική καμπύλη.
«Αυτή τη μάχη θα δώσουμε και θα επαναξιολογήσουμε την κατάσταση την επόμενη εβδομάδα» τόνισε σχετικά ο κ. Πέτσας. Οριστικά λοιπόν, θα έχει ανακοινωθεί αν θα πάμε σε lockdown μέχρι την επόμενη Παρασκευή, κάτι που ανέφερε και το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open TV. Σε ό,τι αφορά στις άλλες περιοχές που παρουσιάζουν έκρηξη κρουσμάτων, η Λάρισα φαίνεται πως θα προλάβει την Αττική, με τοπικό lockdown.

Μέχρι να έρθει το lockdown όμως, το σενάριο για απαγόρευση εξόδου από την Αττική, για να μην «γκριζάρουν» οι εκδρομείς ό,τι έχει μείνει «καθαρό» στους όμορους νομούς, ύστερα από τις εκδρομές διασποράς σε Εύβοια, Αράχωβα που παρατηρήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί απαγόρευση εξόδου από το νομό Αττικής για να «σωθούν» οι όμορες περιφέρειες. «Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε ανάλογα μέτρα αν χρειαστεί» επισήμανε σχετικά ο Στέλιος Πέτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.