ΕΡΤ για κορoνοϊό: Έχουμε ήδη λάβει έκτακτα μέτρα


«Η ΕΡΤ, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες ασφαλείας για τους εργαζομένους της, αλλά και τους επισκέπτες και προσκεκλημένους της, έχει ήδη λάβει από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και έκτακτα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορoνοϊού».
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ μετά τις ανακοινώσεις του Ν. Χαρδαλιά, ο οποίος στο πλαίσιο των πιο αυστηρών μέτρων για την ανάσχεση του κορoνοϊού, ανακοίνωσε ότι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα πρέπει να λειτουργούν με το απαραίτητο προσωπικό, αλλά και με τον ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων στα πάνελ.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σημειώνει ότι «οι παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης βρίσκονται μόνοι τους στο πλατό, ενώ οι συμπαρουσιαστές τους βγαίνουν υποχρεωτικά από διαφορετικό studio».
«Επιπλέον, οι προσκεκλημένοι, όταν κατ’ εξαίρεση έχουν φυσική παρουσία, όπως βέβαια και οι λοιποί συντελεστές των εκπομπών (π.χ. ρεπόρτερ), εισέρχονται στο στούντιο φορώντας υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η χρήση μάσκας εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής και των λοιπών κτιρίων της ΕΡΤ. Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα θερμομέτρησης στις κεντρικές εισόδους, ενώ σε τακτική βάση γίνονται τεστ στους εργαζόμενους», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.