Απίστευτη ταλαιπωρία σε διακομιδή διασωληνωμένου ασθενούς από τον Βόλο – Άλλαξε τρία ασθενοφόρα


Πραγματική «οδύσσεια» πέρασε ένας διασωληνωμένος ασθενής προκειμένου να διακομισθεί από το νοσοκομείο Βόλου, στο αντίστοιχο της Κορίνθου, καθώς χρειάστηκαν τρία ασθενοφόρα, αφού τα δύο παρουσίασαν βλάβη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» από δημοσιογράφο της ιστοσελίδας «ΤheNewpaper.gr», όλα ξεκίνησαν στις 20:30 το βράδυ Παρασκευής, όταν αποφασίστηκε η μεταφορά ενός 66χρονου Βολιώτη, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και μία ώρα πριν οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί.

Δεδομένου ότι στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα δεν υπήρχε διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ αποφασίστηκε ο άνδρας να διακομιστεί στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Στο ύψος του Σχηματαρίου το ασθενοφόρο, στο οποίο επέβαιναν δύο τραυματιοφορείς, δύο γιατροί, ένας αναισθησιολόγος και ένας παθολόγος, καθώς και ο διασωληνωμένος ασθενής, παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός προκειμένου να φθάσει άλλο ασθενοφόρο από την Αθήνα και να παραλάβει τον ασθενή. Και αυτό όμως το ασθενοφόρο λίγα χιλιόμετρα αφότου ξεκίνησε παρουσίασε βλάβη. Έτσι χρειάστηκε να επιστρατευτεί τρίτο ασθενοφόρο και ο 66χρονος ασθενής να φθάσει τελικά στο νοσοκομείο Κορίνθου περίπου στις 3-3:30 τα ξημερώματα Σαββάτου.


Διαβάστε επίσης:


Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί που είχαν συνοδεύσει τον 66χρονο μέχρι το νοσοκομείο Κορίνθου πήραν το ΚΤΕΛ για να επιστρέψουν στο νοσοκομείο Βόλου. Μάλιστα ακόμα και εκεί συνάντησαν δυσκολίες καθώς είχαν έρθει σ’ επαφή με κρούσμα. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις κατάφεραν να επιστρέψουν.

Το ακόμα πιο οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι τα ασθενοφόρα ήταν καινούρια, ηλικίας, δύο ετών, ενώ το πρώτο ασθενοφόρο είχε «μείνει» ξανά στο δρόμο την περασμένη εβδομάδα και είχε πάει στο συνεργείο, όπου και υποτίθεται ότι επισκευάστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.