Ανοίγουν αύριο οι υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ


Ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι κατά το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση περισσότερων από 9 ατόμων σε κάθε σπίτι, τα οποία θα προέρχονται από δύο οικογένειες.
Σε ισχύ θα παραμείνει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 μ.μ. έως τις 05.00 π.μ. την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων περιποίησης νυχιών από αύριο το πρωί.

Τόνισε ότι παρατηρείται εκτεταμένη η μαύρη εργασία και καταστρατήγηση των υγειονομικών μέτρων, και συνεπώς είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτόκολλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον.

Θα υπάρξει ανακοίνωση για τους ΚΑΔ από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Ιερώνυμου εντός της ημέρας

Για το θέμα των Εκκλησιών, θα υπάρξει σήμερα επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Τόνισε ότι η Εκκλησία έχει πραγματικά δείξει υπεύθυνη στάση σε όλο αυτό τον Γολγοθά που ανεβαίνουμε όλοι μας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον.

Βαρύ ακόμη το επιδημιολογικό φορτίο στην Ελλάδα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι παραμένει βαρύ το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα μας ενώ συνεχίζεται και η πίεση στο Σύστημα Υγείας και στις ΜΕΘ με 552 διασωληνωμένους ασθενείς την Κυριακή.

Ξεκαθάρισε ότι πρώτη προτεραιότητα για την  κυβέρνηση είναι η δημόσια Υγεία και γι’ αυτό αποφασίστηκε η συνέχιση των περιοριστικών μέτρων έως τις 7 Ιανουαρίου.

Για το περιστατικό κατασκοπείας στη Ρόδο

Στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αναστείλει τη λειτουργία του Τουρκικού προξενείου στη Ρόδο μετά το περιστατικό κατασκοπείας, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για το θέμα αυτό από την κυβέρνηση.

Εξέφρασε συγχαρητήρια σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες «που κάνουν τη δουλειά τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.