Χαρδαλιάς: Χριστούγεννα με περιορισμούς, αλλά με αυτούς που αγαπάμε


Το μήνυμά του προς τους Έλληνες πολίτες έστειλε ενόψει Χριστουγέννων στην εποχή του κορονοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. «Να περάσουμε τα Χριστούγεννα με περιορισμούς, αλλά με αυτούς που αγαπάμε», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Πάντα περιμένουμε τα Χριστούγεννα, ακόμα και αν φέτος δεν θα είναι ακριβώς ίδια με εκείνα που έχουμε ζήσει», σημειώνει αρχικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και στη συνέχεια προσθέτει ότι «αυτές οι γιορτές είναι ένα σπουδαίο σταυροδρόμι ανάμεσα σε δύο χρονιές που για πάντα θα μας δείχνουν τις δύο όψεις της ανθρώπινης ύπαρξης». 

«Πόσο ευάλωτοι, πόσο εύθραυστοι, πόσο απροετοίμαστοι μπορεί να είμαστε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη δυσκολία, αλλά και πόσο ικανοί και αποφασιστικοί μπορούμε να γίνουμε στην πορεία», σημειώνει.


Στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς προσθέτει ότι « για την Πολιτική Προστασία η προστασία της ανθρώπινης ζωής δεν είναι απλά μια δουλειά. Είμασταν εκεί σε πλημμύρες, σεισμούς και φυσικά στην μεγαλύτερη πρόκληση του αιώνα, την COVID-19». 

«Επειδή οι γιορτές είναι πάντα μια εποχή για δώρα, δεν υπάρχει σπουδαιότερο δώρο από την ίδια τη ζωή κάθε ζωή, για αυτό ας περάσουμε αυτές τις γιορτές με περιορισμούς αλλά με αυτούς που αγαπάμε. Αλλά κυρίως όμως ας νοιαστούμε, ας φροντίσουμε ας προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι θα αφήσουμε πίσω μας μια χρονιά που έμοιαζε με βαρύ χειμώνα, για να ανοίξουμε έναν καινούριο δρόμο, με δύναμη, με ασφάλεια, με αισιοδοξία και, πάνω απ'όλα, με υγεία για όλους μας» κατέληξε ο υφυπουργός.

Δείτε το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά, εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.