Υπεραιωνόβιος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου κόλλησε κορονοϊό και επέζησε


Ένας άνδρας από την Αλαμπάμα ο οποίος είχε μολυνθεί με κορονοϊό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 104α γενέθλιά του.
Ο Λι Γούτεν, ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ανάρρωσε από τον φονικό ιό την περασμένη εβδομάδα στο Μάντισον της Αλαμπάμα.

Μάλιστα το προσωπικό του νοσοκομείου φρόντισε να του οργανώσει έναν ξεχωριστό αποχαιρετισμό, καθώς ο άνδρας αναχώρησε την Τρίτη, δύο ημέρες πριν τα γενέθλιά του.



Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο, το προσωπικό παρατάχθηκε κατά μήκος του διαδρόμου για να τραγουδήσει «Χαρούμενα Γενέθλια» και να χειροκροτήσει τον Γούτεν, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Ποπ Ποπ».

Ο Γούτεν υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό για αρκετά χρόνια και αργότερα εργάστηκε στην κατασκευή σιδηροδρόμων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Παρίσι κατά τη δεκαετία του 1940.

Η εγγονή του, Χόλι Γούτεν ΜακΝτόναλντ, μέσω Facebook ενημέρωνε για την πορεία της υγείας του παππού της. Κατά την επιστροφή του το σπίτι, ζήτησε ένα μιλκσέικ σοκολάτα,
 είπε.

«Μακάρι να είχα τραβήξει μια φωτογραφία από τη στιγμή που κατέβασε τη μάσκα για να απολαύσει το μιλκσέικ του όσο πιο γρήγορα μπορούσε», έγραψε.

Η εγγονή ενημέρωσε επίσης ότι ο Γούτεν ακόμη βιώνει στιγμές σύγχυσης και κούρασης καθώς αναρρώνει στο σπίτι.


Ο γενέθλιος εορτασμός συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα. Το Σάββατο, η ΜακΝτόναλντ μοιράστηκε στο Facebook ότι η οικογένεια, οι φίλοι, οι γείτονες και άλλοι συμμετείχαν σε μια παρέλαση αυτοκινήτων για να ευχηθούν και να συμμετάσχουν στη χαρά.

Ο Γούτεν φαίνεται στα βίντεο να κάθεσαι σε μια καρέκλα δίπλα από ένα ανοικτό παράθυρο στο σπίτι την ώρα που τα αυτοκίνητα περνούν από μπροστά του.

Σύμφωνα με την εγγονή του, περίπου 50 αυτοκίνητα και γείτονες συμμετείχαν στην πομπή.

«Μιλώ εκ μέρους όλης της οικογένειας και των φίλων όταν λέω ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο τιμητικό είναι να γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο. Το να είμαι κόρη του είναι μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή».

Besides beating COVID and being released from the hospital; today was another highlight of his week! I speak for our...

Δημοσιεύτηκε από Holly Wooten McDonald στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
Πηγή: CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.