Μητσοτάκης: Τα Χριστούγεννα μάξιμουμ με εννέα άτομα στο σπίτι. Live η συνέντευξη


Τα κρούσματα δεν έπεσαν όσο γρήγορα περιμέναμε, γι' αυτό πήγε πίσω το άνοιγμα τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξή του στον Alpha.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Α. Σρόιτερ τόνισε ότι «τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν από όλους και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Ολοι περάσαμε από μια ανεμελιά. Για να αποφύγουμε το τρίτο κύμα πρέπει να κάνουμε τα απαραίτητα».

Ερωτηθείς για το περιστατικό της Πάρνηθας, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Ηταν λάθος ότι δέχθηκα να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα, όχι ότι πήγα για άθληση στην Πάρνηθα. Κάνω κι εγώ την προσωπική μου αυτοκριτική. Μπορεί να έκανα ζημιά από μια μικρή στιγμή ανεμελιάς. Αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτώ το παράδειγμα που δίνουν οι πολιτικοί» είπε.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ακόμη ότι τη Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να την έχουμε κλείσει μια εβδομάδα νωρίτερα. Απηύθυνε έκκληση προς όλους να αποφύγουν τις μετακινήσεις από σπίτι σε σπίτι και συγκεντρώσεις μάξιμουμ με εννέα άτομα.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι ψέμα να μιλά κανείς για διπλό σύστημα καταγραφής κρουσμάτων.

Ερωτηθείς τι θα έκανε διαφορετικά, είπε ότι τον Ιούλιο θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηρός στην προειδοποίηση ότι το επόμενο κύμα θα επανέλθει ώστε να μην βρεθούμε αιφνιδιασμένοι.

Live η συνέντευξη Μητσοτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.