Η έκθεση για τον Υποδιοικητή του Θριασίου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το εμβόλιο


Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το ethnos.gr, η εξέταση στα εργαστηριακά δεδομένα για τον Υποδιοικητή του Θριασίου νοσοκομείου ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος εδώ και μέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που οδήγησε σε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Ο 54χρονος δύο μέρες πριν τη νοσηλεία του είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, γεγονός που για πολλούς σχετιζόταν με τον εμβολιασμό του. Ο Υποδιοικητής διασωληνώθηκε καθώς διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Τι αναφέρει η έκθεση

Σύμφωνα με το ethnos.gr, στην έκθεση αναφέρεται ότι έπειτα από λεπτομερή εξέταση όλων των εργαστηριακών δεδομένων που έγινε, διαπιστώθηκε ότι παρουσίασε ρήξη της μιτροειδούς βαλβίδας η οποία και προκάλεσε τη λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα. Η έκθεση έχει τεθεί ήδη υπόψιν του υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων φορέων ώστε να αποσαφηνισθεί το ζήτημα που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Να σημειωθεί ότι ο Υποδιοικητής του Θριασίου είχε υποβληθεί πριν λίγα χρόνια σε επέμβαση για την αντικατάσταση της βαλβίδας, όπως τονίζεται στην έκθεση. Πρόσφατα η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου είχε δηλώσει πως δεν σχετίζεται ο εμβολιασμός του με την οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.