Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε ο Μπιλ Γκέιτς - Πλήγμα στις θεωρίες συνωμοσίας


Όχι μόνο εμβολιάστηκε ο Μπιλ Γκέιτς, αλλά ανέβασε και το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο στο twitter, κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει (έστω και προσωρινή) αμηχανία στους οπαδούς θεωριών συνωμοσίας.
Ο συνιδρυτής της Microsoft έχει βρεθεί στο επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μεταξύ των οποίων ότι ανήκει σε μια μυστική οργάνωση που δημιούργησε τον φονικό ιό, με στόχο τον έλεγχο της ανθρωπότητας.

Ο ίδιος απαντώντας σε κάποια δημοσιεύματα είχε δηλώσει: «Το κύμα των θεωριών συνωμοσίας για το εμβόλιο που συχνά αναφέρονται σε μένα ή τον Άντονι Φάουτσι βασίζεται σε κακές προθέσεις, γεγονός που δεν περίμενα».

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν δίστασε να ανεβάσει στο twitter τη φωτογραφία του εμβολιασμού του, συνοδεύοντάς την από το μήνυμα:

«Ένα από τα προνόμια του να είμαι 65 ετών, είναι πως μπορώ να κάνω το εμβόλιο κατά της Covid-19. Έλαβα την πρώτη δόση αυτή την εβδομάδα και νιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες, τους εθελοντές των κλινικών δοκιμών και τους υγειονομικούς υπαλλήλους της πρώτης γραμμής που μας έφεραν σε αυτό το σημείο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.