Βρέθηκε, μετά από 10 μήνες, σώα η 39χρονη!


Η περιπέτεια της κας Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Παπαδοπούλου, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 39χρονη χάθηκε την 19/04/2020, από το σπίτι της στην περιοχή Καλλιθέας, Αττικής.

Η υπηρεσία Silver Alert, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς την 05/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 06/02/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η αναζητούμενη, εντοπίστηκε περιπλανώμενη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που αξιοποίησαν μαρτυρίες πολιτών που δέχτηκε την περασμένη νύχτα η γραμμή SOS 1065 του SILVER ALERT και η εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.

Η κα Παπαδοπούλου είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.