Βρέθηκε σώος ο 24χρονος ράπερ


Η περιπέτεια του κ. Λάμπρου Μανιφάβα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Μανιφάβας, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος χάθηκε την 08/02/2021, από το σπίτι του στην περιοχή του Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι κινδύνευε η ζωή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 13/02/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνεχίστηκε η τιτάνια προσπάθεια εντοπισμού του νεαρού ράπερ από την ΕΛ.ΑΣ., την εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, τους Εθελοντές Αναζήτησης του SILVER ALERT και τη σημαντική συμμετοχή στις έρευνες των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ (συνεργάτη του SILVER ALERT), που ερευνούσαν κάθε πληροφορία. Οι μαρτυρίες που έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής από τηλεθεατές, στη Γραμμή SOS 1065 και στην ΕΛ.ΑΣ., οδήγησαν τελικά στον εντοπισμό του 24χρονου Λάμπρου, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς προληπτικά σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Ο 24χρονος Λάμπρος, χάρη στην κινητοποίηση όλων, βρέθηκε σώος και επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.