Σε ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος ράπερ. Πού κρυβόταν το διάστημα της εξαφάνισής του


Λύνεται το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του ράπερ στη Θεσσαλονίκη. Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πριν οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από συνεννόηση με τον εισαγγελέα, ο 24χρονος ράπερ Lamanif, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Ο 24χρονος, ο οποίος αγνοείτο από τη Δευτέρα, έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια. Πριν από την εξαφάνισή του είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια σβήστηκε, δηλώνοντας την πρόσθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

O εντοπισμός του

Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13.02.2021) η υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Lamanif. Ο νεαρός βρέθηκε ζωντανός σε υπαίθριο χώρο της περιοχής της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 02.30 π.μ.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος χάθηκε την 08/02/2021, από το σπίτι του στην περιοχή του Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι κινδύνευε η ζωή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, το πρωί της 13/02/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνεχίστηκε η τιτάνια προσπάθεια εντοπισμού του νεαρού ράπερ από την ΕΛ.ΑΣ., την εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, τους Εθελοντές Αναζήτησης του SILVER ALERT και τη σημαντική συμμετοχή στις έρευνες των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ (συνεργάτη του SILVER ALERT), που ερευνούσαν κάθε πληροφορία. Οι μαρτυρίες που έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής από τηλεθεατές, στη Γραμμή SOS 1065 και στην ΕΛ.ΑΣ., οδήγησαν τελικά στον εντοπισμό του 24χρονου Λάμπρου, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους. 

Ο 24χρονος κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.

Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα.  Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη. Μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.  Όλο το διάστημα της εξαφάνισή του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα με αφέντρες που τον απειλούσαν.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε κινητοποίηση από χρήστες, κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να τον αποτρέψουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.