Βρέθηκε σώα η 45χρονη χάρη στο SILVER ALERT!


Η κα Natalia Gulik, βρέθηκε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Η 45χρονη, εξαφανίστηκε την 17/12/2020, από την περιοχή της Κυψέλης, στην Αθήνα. Όλο αυτό το διάστημα, αναζητούνταν από τους οικείους της, χωρίς αποτέλεσμα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 11/02/2021, έλαβε κλήση από την Κοινωνική Λειτουργό δημόσιου Νοσοκομείου, που είδε το SILVER ALERT και αναγνώρισε την αναζητούμενη, νοσηλευόμενη εκεί. Ειδοποιήθηκαν οι οικείοι της και η ΕΛ.ΑΣ. και μετά τις απαραίτητες λόγω COVID διαδικασίες, μετέβησαν στο νοσοκομείο και επιβεβαίωσαν την πληροφορία. Η κα Gulik, είναι ασφαλής! Οι οικείοι της 45χρονης, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ για τις προσπάθειες εντοπισμού και την άμεση αντίδραση στο περιστατικό.

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.