Βρέθηκε στην Εθνική Οδό ο ηλικιωμένος που είχε χαθεί με το σκύλο του από τον Κολωνό


Η περιπέτεια του κ. Ιωάννη Μουστακίδη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Μουστακίδης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μουστακίδης Ιωάννης, 71 ετών, στις 26/02/21 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, στην Αθήνα καθώς έφυγε από το σπίτι του για βόλτα με το σκύλο του, ράτσας ιταλικού ιχνηλάτη και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 27/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 28/02/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο κ. Μουταφίδης, εντοπίστηκε περιπλανώμενος από άνδρες της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ. της ΕΛ.ΑΣ., στην Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών Θηβών, στη Μάνδρα Αττικής και μεταφέρθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ ενημερώθηκε από τον αξιωματικό υπηρεσία και ενημέρωσε σχετικά το συγγενικό του περιβάλλον.

Ο κ. Μουρατίδης είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.